Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák

Sleva! Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák

978-80-7277-522-4

Nové

skladem

143 Kč

-25%

190 Kč

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. 

Knížka obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality.

Vedle receptů je kniha doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Jaroslav Vašák je též autorem knihy Pols kuchařka.

Napsat recenzi

Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

Napsat recenzi

Podobné knihy

Zákazníci, kteří si koupili tuto knihu, zakoupili také: