Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák

Sleva! Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák

Starší vydání knihy Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska.

80-7277-074-8

Nové

Titul již není na skladě.

140 Kč

190 Kč

-50 Kč

Knížka s úvodní statí etnografky Rychlíkové o české regionální kuchyni, přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá (včetně populárních minutek), ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty.

Napsat recenzi

Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

Napsat recenzi

Podobné knihy