Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

Sleva! Jak se jedlo ve starověku. Římská kuchařka: Magdalena Beranová a Jaroslav Řešátko

80-7277-021-7

Nové

Titul již není na skladě.

97 Kč

-25%

130 Kč

Knížka, která přinese potěšení nejen zájemcům o historii, ale především všem, kteří si chtějí vyzkoušet starověké recepty pro labužníky, jakými byli císaři Nero či Traianus, je rozdělena do dvou částí. První podává přehledné a zajímavé informace o plodinách, stravě i hostinách starověkých civilizací Egypta, Mesopotámie, Řecka, a především Říma. Druhá je vlastně kuchařskou rekonstrukcí řady receptů nejstarší evropské kuchařky M. G. Apicia.

Nakladatelství LIBRI tímto svazkem zahájilo řadu kulturně historicky pojatých kuchařek (Regionální pokrmyTradiční české pokrmy. Jak se vařilo před RettigovouKuchařka babičky Chadimové).

Napsat recenzi

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák - DEFEKT - POŠKOZENÉ DESKY

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska: Jaroslav Vašák - DEFEKT - POŠKOZENÉ DESKY

DEFEKT - POŠKOZENÉ DESKY

Napsat recenzi

Podobné knihy